Vill du beställa ett kort?

Vill du specialbeställa ett kort? Hör av dig till mig på blandatpyssel@gmail.com

söndag 29 mars 2015

Tavlor

Jag har länge gått och funderat på vad jag ville ha över soffan i vardagsrummet. Jag har letat och letat efter något som passat men utan någon framgång. Till slut så blev jag så less att jag bestämde mig att ta tag i problemet själv. Jag åkte till Panduro och handlade in lite färg och sedan satte jag igång och kladda.




Har har vi resultatet. Tavlor i de färger och stil som jag önskat. Ibland kan man bäst själv!

Ha en trevlig söndag nu och ladda ordentligt inför nästa vecka. Påskhelgen innebär födelsedag för min del så det blir mycket att baka nu i veckan. Kul!

fredag 27 mars 2015

Grattiskort!

Här kommer nr 2! Jag fortsätter lite på samma spår - enkelt och papper från Maja Design. Det kan liksom inte riktigt bli fel då. :)



Idag, mina vänner! Jag har gått och väntat på denna dagen väääldigt länge. Idag ska jag styra bilen upp till Stockholm för ikväll ska vi se "Livet är en schlager" på cirkus! Som jag längtat! Utöver det ska vi bo på hotell, äta god mat och bara ha det gott!

Ha en trevlig helg!

onsdag 25 mars 2015

Nu är jag igång!

Oj så härligt det var att sätta sig ner bland allt pyssel och bara skapa igen! Självklart har jag gjort det ibland annars, men då halvhjärtat. Idag spirade inspirationen, men jag vågade inte ta ut svängarna allt för mycket, så det blev ett väldigt enkelt grattiskort!


Här har vi resultatet! De mönstrade papperen är från Maja Design som jag avgudar. Nästan allt de gör faller mig i smaken!

Trevlig onsdagskväll önskar lilla jag! :) 

tisdag 24 mars 2015

Det här med pysselspace...

Oavsett hur mycket plats man har när man sitter och pysslar och grejar så tycks det alltid vara för lite. Det tycker iallafall jag.. Jag är väldigt duktig på att bre ut alla grejer precis överallt.

Förr hade jag bra med yta och mycket plats att pyssla på, ett rejält pysselbord alltså. Men så kom paniken den dagen det var dags att flytta hemifrån - VART skulle jag få plats med mitt pyssel?? Det är ju inte så lite heller!?
Jag bor nu på 59 kvm och jag har länge gått och funderat på hur jag ska lösa detta stora problem, för pysslet måste ju finnas nära till hands, annars blir det lätt så att jag drar mig för att riva fram allting och så ligger det framme på köksbordet i flera veckor utan att det plockas bort. Ni kanske förstår vad jag menar?

Min lösning blev....


Tadaa! IKEAs sekretär!



Den innehåller absolut inte allt som jag tidigare haft framme. Men den innehåller det viktigaste. Dessutom är den fantastiskt fin och passar perfekt i mitt vardagsrum. (Och det bästa av allt är att man kan stänga röran inne om man vill, haha).

Nu får vi se om jag hittar lite ny inspiration vid min nya fina, lilla pysselhörna! :)

Kram!

Okej.. Är ni redo?

Mina kära vänner. Jag är tillbaka efter nästan 4 års frånvaro, och jag är redo att göra ett nytt försök att hålla min lilla blogg levande och full med kreativitet.

Jag startade min lilla blogg endast 14 år gammal när min syster lurade in mig i kortmakeriets fantastiska värld. Men har även innan varit väldigt pysslig av mig och grejat med allt från smyckestillverkning till måleri, lite gott och blandat helt enkelt. Men man kan få för mycket av det goda (även av kreativitet, konstigt nog...) så inspirationen svalnade lite. Men nu har jag känt ganska länge att det kliat i fingrarna så nu får vi se vad som händer. Vi gör ett försök!

Hjälp mig gärna inspirera - skriv en kommentar, visa mig din blogg eller ge mig ett tips! Jag känner att jag ligger lite efter i pysselvärlden numera! :)

Vad tror ni, är ni redo? Jag är osäker på om jag är det. Vi kör!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...