Vill du beställa ett kort?

Vill du specialbeställa ett kort? Hör av dig till mig på blandatpyssel@gmail.com

lördag 27 juni 2015

Ett till..

... "inflyttningskort". Men denna gången hann jag göra ett ordentligt kort! Igår var jag på ytterligare en inflyttningsfest. Många som flyttat runt nu! Den här gången hann jag som sagt med ett kort, hehe! Så här blev det!



Ett grönt hus med brun dörr, precis som mottagarens hus ser ut!
Dymon har blivit min bästa vän som ni kanske sett den senaste tiden.. Använder den jämt! Smidig att använda och en snygg, tuff detalj tycker jag!

Det var allt för idag! Kram!

onsdag 24 juni 2015

Hipp hipp Hurra!

Hej på er!
När jag rensade vid min lilla pysselhörna så hittade jag ett halvfärdigt kort. Det var säkert 4-5 år sedan jag påbörjade det! Jag tyckte det var dags att göra klart det och sagt och gjort:




Det var allt för idag!
Kram!

tisdag 23 juni 2015

Scrapbooking och kortmakeri Sverige - Utmaning #1

Hallå! Här flödar kreativiteten för fullt vid mitt "nya" pysselbord! Så härligt!

Idag har jag knåpat ihop ett kort från Scrapbooking och kortmakeri Sverige's första utmaning. Man ska tolka skissen som ser ut såhär: 


Och såhär blev min tolkning:




Stjärnor som jag har embossat med kopparfärg (har snöat in lite på det.. Så snyggt!)
Lilla söta kaninen har jag färglagt med promarkers (som skvätte?? Tittar ni över huvudet så ser ni.. Aja, det ska synas att det är handgjort!)

Blir du också sugen på att delta i utmaningen så är det bara att klicka på länken under! 

Det var allt för idag! Nu ska jag återgå till pysselbordet! Kram!

söndag 21 juni 2015

Trodde jag ja!

Alltså.. Denna eviga längtan efter obegränsad pysselspace... Bor man i två rum på 59 kvm så finns det inte det, det lovar jag er!

Min lösning sedan tidigare var ju min sekretär från IKEA. Jag bloggade om detta för några månader sedan:



Såhär såg det ut då.. Jag förvarade alltså allting under bordsskivan (Över hade vi pärmar osv).
Men hur tänkte jag där?
Fråga nr 1: Tror jag att jag får plats med allting där? Det sluta ju med att jag nästan fick trycka in allt och stänga dörrarna snabbt som attan när var klar, ungefär som serifigurerna på TV! Hehe..
Fråga nr 2: Hur smart är det att ha alla saker under sig när man ska ha något? Upp, ner, upp, ner. Nä, det fungera ju inte..

Det sluta iallafall med att jag drog ut allting och satte mig vid soffbordet istället. Vilket resulterade i att vardagsrummet alltid var ett stort pysselkaos, något som jag egentligen tycker kan vara trevligt men sambon håller inte riktigt med mig där..

SÅ, idag har jag rensat och flyttat runt. Rivit ut böcker och pärmar som har fått flyttat någon annanstans i lägenheten för NU är minsann denna sekräteren MIN!



Är ni beredda? *trumvirvel* 



TADAAAA!

Hur bra blev det inte? Det viktigaste har jag över mig och det är bara att sträcka på sig! Under har jag lite pärmar som fick bo kvar i sekretären och sedan sådant pyssel som man använder hela tiden!



Ordning och reda och nära tillhands!





Hörni! Jag är sååååå nöjd!! 
Ha det gott!

Pyssla i stress..

Japp.. Det gjorde jag på midsommarafton. Jag och min sambo skulle iväg till ett par som nyligen flyttat in i ett hus och vi hade en gåva vi skulle ta med oss. Självklart skulle jag ha gjort ett kort till detta, men det hade lyckats fallit mig ut minnet. 20 minuter innan vi skulle åka så kom jag på det! Jag fick kasta ihop något snabbt som bara den och det blev till slut en tag. Bättre än inget tänkte jag..


Fota snabbt och sedan iväg.. Pjuh!

Hoppas ni hade en fin midsommar!

söndag 14 juni 2015

Födelsedagskort!

Idag har jag varit på kalas! HURRA för min svåger som fyller år i nästa vecka!

Självklart knåpade jag ihop ett litet kort!


Ett ganska annorlunda kort för att vara mig känns det som.
Den fantastiska fågeln är en diez som jag har embossat med kopparfärg! Stämpeln är en magnolia som jag har färglagt med promarkers. Papper är återigen från Maja Design.

Här kommer två detaljbilder!


 
Jag tycker fågeln är sååååå fin!!

Hoppas ni njuter av det fina vädret!
Såg ni prinsbröllopet igår föresten? Jag satt bänkad från kl 15 till kl 24!

Ha det gott!

fredag 12 juni 2015

Jag är tillbaka!

Hallå! Här har vi en levande död som skriver! Idag går jag på semester och det känns sååå skönt! Som musiklärare har jag haft intensiva veckor inför sommaravslutningen! Inom ett dygn har jag hunnit med 3 skolavslutningar, pust! 

NU har jag i vilken fall landat hemma och jag snegla genast mot pysselbordet - äntligen! Jag har gått lös med min nya big shot och jag är sååååå nöjd!! :D
Jag fick ihop ett kort och så här blev det..


Har använt två olika diez, så kul att experimentera med det!
Stämpel från Magnolia (nyinköpt!). Har också jobbat på tekniken med mina pro-markers, är inte helt nöjd än men det går definitivt framåt! 




Hoppas ni har det fint i det härliga vädret! Kram!

lördag 6 juni 2015

Scrapbooking och Kortmakeri Sverige

Jag skulle vilja tipsa om en Facebook-sida som jag skapat. Något jag tycker är väldigt smidigt är grupper på facebook. Det är lättillgängligt och smidigt. 

Anledningen till att jag skapade "Scrapbooking och Kortmakeri Sverige" var på grund av att jag letat och letat efter en renodlat grupp för oss som scrappar och gör kort. Tanken är att kunna inspirera varandra genom att lägga upp sina alster, tipsa om nya idéer & tekniker men också kunna sälja vidare sådant som man tycker söker nya ägare - tex stämplar, diez, papper, verktyg osv. Supersmidigt och jätteenkelt!

Gå in på facebook, sök på Scrapbooking och Kortmakeri Sverige i sökrutan och gå sedan med i gruppen. Eller klicka på länken under! :)


Jag kommer snart lägga ut lite olika stämplar som jag hoppas att någon annan kommer ha mer glädje av. Jag har själv köpt pysselsaker på det här viset och jag tycker det är såå smart och smidigt. Och ofta till ett så mycket bättre pris än i butikerna.

Tipsa gärna era pysselvänner så vi blir så många som möjligt! Det går också bra att låna bilden ovan om man känner för det.

Hoppas vi ses där! :)

Här är jag!

Hallåå!
Japp, jag lever! Hejhej!

Hörni, ytterligare ett paket med inspiration har anlänt till mitt hem, men inget pyssel blir gjort för det. Jag har jobb över huvudet för tillfället så det blir inte så många kort gjorde just nu. Nästa vecka tar jag och mina elever sommarlov och DÅ mina vänner blir det ändring på det!

I torsdags hämtade jag ut ett stoooort paket!


Jag kan ju säga att jag slet upp det så fort jag fick tillfälle! 
Oooooch DETTA var i......


Sprayfärg, textiltejp oooch diez till min nya BIG SHOT!!! Woho!
Jag sålde nyligen min lilla slice då vi aldrig riktigt blev kompisar, men nu hoppas jag på denna härliga maskin!


Nu vill jag ta semester! Haha! Jag får gott vänta tills dess, sedan kommer jag med en liten recension om vad jag tycker om den!

Jag återkommer när det lugnat ner sig! Tills dess, ha det gott! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...