Vill du beställa ett kort?

Vill du specialbeställa ett kort? Hör av dig till mig på blandatpyssel@gmail.com

lördag 23 maj 2015

Härliga helg!

Men hej på er!
Just nu är jag så inne på att öva med mina pro-markers att jag nästan glömmer allt annat.. Typ lilla bloggen..

Denna lördagkväll bjuder jag på ett enkelt och rosa kort! Papper från Maja design och stämpel från Lotta R Design!



Nä, nu ska jag bänka mig framför Eurovision! Jag tror Måns kan ha en stor chans att vinna ikväll - spännande!

söndag 17 maj 2015

Det där med att färglägga..

När jag började med kortmakeri för många år sedan så började jag med att färglägga med akvarellfärger. Det fungerade bra, men jag tyckte inte det var så spännande. Efter en tid blev jag introducerad för pro-markers! Jag blev såld väldigt fort när jag såg de som var helt fantastiskt duktiga på att färglägga med snygga tekniker. Sådana skulle jag bara ha!

Jag kommer ihåg att jag var på en mässa där de hade ett bra erbjudande på 10 pro-markers. Det blev mina första och nu är jag uppe i 24 stycken pro-markers i olika färger. Det räckte gott och väl har jag tyckt i flera år nu, och jag har färglagt utan någon vidare teknik. Tills nu. Det finns ju SÅ MYCKET man kan göra med de där pennorna. Så som jag har målat i flera år har ju känts hur "platt" som helst om man jämför med hur snyggt det kan bli när man börjat skugga och använda sig av olika tekniker. Hur har jag kunnat missa detta?

Jag har ju sett på andra som har färglagt helt magiskt och jag har verkligen inte förstått vad jag gjort för fel, he he...

Hur som helst. Nu har jag bestämt mig för att bli världsbäst på att skugga och måla grymma motiv - men för det krävs fler färger. Så just nu går jag och väntar igen. 14 nya pro-markers är på g och sedan ska jag öva öva öva!

Jag har tjuvstartat lite med att testa lite nya tekniker med de pennor jag har. Man blir ju lite begränsad när man inte har några nyanser av en färg och av de pennor jag har nu så är det bara brun ock grön som jag har flera av..

Jag tänkte att ni skulle få ta del av vad jag lyckats åstadkomma av detta iallafall.


Kanske inte ser så mycket ut för världen än så länge.. Men vänta ni bara! Snart så!!! :)

Söndagkväll och imorgon kör vi igång en ny vecka! Kram!

tisdag 12 maj 2015

Beställt!

Japp.. I samband med min kortlåda behövde jag panikbeställa lite metalldetaljer (... och så rååkade lite annat hänga med också... Synd ;) ). 


Kan vara något av det roligaste som finns att hämta ut paket på posten med massa gottis i!


Detta låg i! Metalldetaljerna och dubbelhäftande tejp var det som skulle beställas, men som sagt.... Haha!

Vågar knappt säga att jag har ytterligare en beställning på väg. Äsch! Inspiration på post - vad kan vara fel med det? Det behövs ibland! 

fredag 8 maj 2015

Rött litet sommarhus!

Hej på er! Vilken härlig dag det är idag! Världens finaste väder efter flera dagar med regn! Regn är dock = pyssel, och här kommer mitt senaste kort!


Ett rött litet sommarhus! Nu är det såhär att jag ska erkänna att jag inte riktigt är helt nöjd, men jag vet inte heller vad som behövs mer. Så någonstans behöver man bara lägga ner. Jag fick helt enkelt bestämma mig för att, nä, den får faktiskt vara klar nu. Ett enkelt, men somrigt kort!

Älskar pappret från Maja designs kollektion "Lantliv"!

Njut av fredagen och ha en trevlig helg hörni! Kram!

onsdag 6 maj 2015

Mitt lilla projekt - kortlåda!

Jajamen! Nu är den äntligen klaaar! 5 dagar och en akut beställning av pysselsaker (kommer i ett annat inlägg) senare! Jag har alltså gjort en kortlåda till mina färdiga kort! :)

Såhär har jag gjort!


Såhär såg det ut i från början - en tom kartong!


Sedan klippte jag av den och målade kanterna svarta för att få en snygg bakgrund under. Sedan täckte jag insidan med vitt papper och slutligen så dekorerade jag utsidan!

Här kommer resultatet!


Tadaa!







Nu kan jag äntligen fokusera på vanliga kort igen, haha! Men det har varit såå kul att göra något annorlunda! Kram på er! :)

söndag 3 maj 2015

En liten update!

Det ekar tomt här.. Men det är inte pga idétorka - tvärt om! Jag har ett lite större projekt igång som tar upp min pysseltid, och jag tänker att ni ska få en liiiiten sneak peek!

Hur som helst har jag satt dit min personliga stämpel på baksidan av mina senaste alster.



Sedan har de plastats in för försäljning och så småningom ska de få bo i mitt pågående projekt.


Nu kanske ni kan lista ut vad jag styr med :)

Allt gott!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...